De stad

Vanaf 2018 zal het programma genaamd zijn "Kerstfeest in de stad" en zal het ider jaar een andere stad zijn. Sinds in 2011 heeft het evenement plaatsgevonden op de dam in Amsterdam. Alleen de eerste keer was het op een plein in Deventer. Zie Kerstfeest op het plein 2010.
Het muzikale evenement wordt niet live vertolkt maar van tevoren opgenomen op de Dam waar veel mensen gratis kunnen meezingen en meegenieten van de artiesten.
Door de nieuwe naam is er ook een nieuwe website en die heet: Kerstfeest in de stad

Organisatie

De organisatie van dit evenement is in handen van de Evangelische Omroep. Meer hierover kun je ook lezen op de facebook pagina van de Evangelische Omroep. (www.facebook.com/koddeo/)

Programma

Eerst worden er gezellig met elkaar Kerstliederen gezongen. Daarmee komt iedereen lekker in de Kerstsfeer. Dan volgen de opnamen van het Kerstfeest op de Dam en kun je genieten van de artiesten. Iedereen is welkom om te komen kijken en de toegang op het plein is gratis. Kom dus even langs.
Dan volgt een tijdje later op 25 december de uitzending op NPO1 van het programma. Dat zal dan zijn op eerste Kerstdag en de herhaling op tweede Kerstdag.


Ook altijd handig om te weten: Op welke datums is er iets van Kerstfeest in de stad.


 Meer tips


 


"