De opnamedatum en uitzending

Het Kerstfeest op de Dam wordt altijd eerst op een datum opgenomen dan enige tijd later uitgezonden op eerste kerstdag. Ook zullen er herhalingen zijn om het later nog terug te kijken.

Omdat het programma vanaf 2018 heet "Kerstfeest in de stad" en ieder jaar in een andere stad zal worden gehouden kun je nu meer info hierover vinden op de speciale website Kerstfeest in de stad

Uitzending

Het hele programma zal uitgezonden worden op eerste Kerstdag op NPO1. Om ongeveer 20:20 (zoals alle andere keren) zal het programma op tv ongeveer beginnen. In deze uitzending komen ook de bezoeken die de artiesten gemaakt hebben tussendoor gemonteerd. En ook wordt het waarschijnlijk het Kerstverhaal weer verteld door kinderen vanuit een prachtige kerststal zoals ook voor het eerst in 2016 het geval was.

Herhaling

De uitzending van het Kerstfeest op de Dam zal waarschijnlijk ook weer herhaald worden op tweede kerstdag, woensdag 26 december. De kans is dat dit zowel 's morgens als 's avonds is. De juiste tijden hiervan zijn op dit moment nog niet bekend.
Dus heb je de eerste uitzending gemist dan heb je nog een kans om alsnog naar het Kerstfeest op de Dam te kijken. (Of nog een tweede keer te kijken want het verhaal met de moderne liedjes en fijne artiesten blijven mooi om naar te kijken.)

Wil je weten wie de bekende artiesten zijn die dit jaar meedoen? Kijk dan op Artiesten die het Kerstfeest in de stad.


 Meer tips


 


"